KADEŘNÍK CELEBRI TOMÁŠ ARSOV NOVÝM AMBASADOREMEM ZNAČKY BABYLISS PARIS

19.06.2019
Tomáš Arsov, kadeřník českých celebrit a hvězda pořadu TV Barrandov „Tomáš Arsov v akci“, se stal ambasadorem francouzské značky BaByliss Paris pro Českou republiku. BaByliss Paris je jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů.
Tomáš Arsov působí jako dvorní stylista mnoha tuzemských celebrit a modelek, které češe na prestižní módní přehlídky či focení. V současnosti je hvězdou pořadu nesoucí jeho jméno „Tomáš Arsov v akci“ na TV Barrandov a objevil se také v druhé sérii pořadu „Mladší o pár let“. Jeho luxusní salon Tomas Arsov Hair & Beauty Institute v centru Prahy se zaměřuje na hair styling a komplexní služby v oblasti péče o vlasy.

Značce BaByliss Paris bude Tomáš Arsov vypomáhat s propagací produktových novinek určených pro koncové zákazníky a účastnit se klíčových B2B akcí pořádaných v Praze a regionech. „Pracuji s náročnou klientelou, která vyžaduje perfektní střih a rychlost, a tak logicky musím pracovat s nástroji, na které je 100% spolehnutí. Produkty BaByliss Paris mně i mému týmu usnadňují a urychlují práci. Rád jsem spojil své jméno s tak kvalitní brandem,“ říká o novém partnerství se značkou BaByliss Paris Tomáš Arsov, který 19. června slavnostně otevřel v pražské ulici Soukenická již druhou pobočku svého salonu Tomas Arsov Hair & Beauty Institute.

Spokojenost se značkou BaByliss Paris potvrzuje jedna z mnoha VIP klientek Tomáše Arsova, vyhledávaná ukrajinská modelka Oleksandra Mykoliuk, která již několik let žije, pracuje i studuje v Praze: „Nedám dopustit na značku BaByliss Paris. Jejich věci jsou skvělé, cena přijatelná. Ať už jde o žehličku na vlasy nebo kulmu, ale i další produkty. Vždy jsem byla spokojená!“

Více informací o novém ambasadorovi značky BaByliss Paris najdete na jeho osobní webové stránce www.tomasarsov.cz

O Tomáši Arsovovi:
Jako mnoho jiných skvělých kadeřníků i on zahájil svou kariéru ve zcela jiném oboru. Vystudoval střední zdravotnickou školu v Kolíně. Zájmy a intuice ho však směrovaly jinam. Kadeřnickou praxi absolvoval v Holandsku i Francii, pracoval v kadeřnických salonech a zúčastnil se kadeřnických stáží vyhlášených kadeřnických akademií. V květnu 2013 otevřel v ulici V Jámě 696/2 na pražském Novém městě Tomas Arsov Hair & Beauty Institute a v červnu 2019 otevřel její druhu pobočku, která se nachází v ulici Soukenická 10 na Praze 1.

O značce BaByliss Paris:
Francouzská značka BaByliss Paris patří mezi špičky evropského trhu v kategorii rovnání vlasů. Vznikla v 60. letech minulého století vynálezem francouzského kadeřníka pana Leliévreho, který vyvinul absolutní novinku té doby – elektrickou kulmu na vlasy. Značka Babyliss Paris jako součást koncernu Conair se stala jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a také s velkým náskokem nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů. Každý čtvrtý narovnávač vlasů prodaný v Evropě nese značku BaByliss Paris (údaje GfK poslední známá perioda 2007).
BaByliss Paris vyvíjí produkty profesionální úrovně, které lze použít i neprofesionálním spotřebitelům. Značkové výrobky BaByliss Paris využívají kadeřnické salony v Praze, Paříži, Londýně, Stockholmu, Moskvě, Římě, Dubaji nebo v JAR. Díky takto ověřené kvalitě jsou výrobky BaByliss Paris prodávány s 3. letou zárukou. BaByliss Paris nabízí produkty pro ženy i muže – vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy i kulmy, zastřihovače vousů i vlasů, i intimních chloupků.
Díky profesionály ověřené kvalitě poskytuje BaByliss Paris na řadu produktů spotřebitelskou záruku prodlouženou na plné 3 roky. Technické parametry produktů jsou na špičkové úrovni, a to jak výkoností motorků, tak i přesností čepelek, které jsou broušené elektrochemickou cestou.
Jsme velmi rádi, že i zákazníci v České republice budou moci být krásnější s BaByliss Paris a BaByliss Paris MEN.

monika@phoenixcom.cz (00420) 774 814 654