BABYLISS PŘEDSTAVUJE NOVOU ŽEHLIČKU NA VLASY ST440E

06.06.2019
Žehlička na vlasy je dnes základem koupelnové výbavy téměř každé ženy. Francouzská značka BaByliss Paris, patřící mezi špičky evropského trhu v kategorii rovnání vlasů, nyní uvádí na trh novou žehličku na vlasy ST440E. Unikátní produkt má žehlící i loknovací plochu, a uspokojí tak ženy prahnoucí po vlnitých vlasech nebo naopak po rovném účesu.
  • Plochy žehličky ST440E jsou opatřeny exkluzivním povrchem Gold Ceramic Coating. Ten se stará o rovnoměrné rozložení tepla, je k vlasům velice šetrný a chrání je proti přehřátí. Povrch a plovoucí destičky o velikosti 24 x 120 mm zajišťují také dokonalý skluz vlasu, stálý tlak a snadnou manipulaci. Loknovací kulatá plocha má průměr 28 mm.
    Teplotu žehličky můžete uzpůsobit podle typu vlasů – nastavit lze 6 pozic od nižších 160 °C, vhodných pro jemné vlasy, až po 235 °C. K tomu, aby vlasy byly krásně lesklé, pomůže navíc funkce ionizace.

Výrobci ze společnosti BaByliss Paris si byli vědomi také faktu, že ženy v koupelně obvykle bojují o každou minutu a vyladili vlastnosti žehličky k dokonalosti. Proto má výrobek funkci okamžitého zahřátí, díky které můžete žehličku ihned použít k modelaci požadovaného účesu. Navíc je přístroj opatřen LED displejem pro snadnější používání. A jelikož bylo při vývoji produktu pamatováno na bezpečnost, žehličku lze při manipulaci odložit na teplovzdornou podložku i je opatřena funkcí automatického vypnutí.

Věříme, že žehlička s atraktivním zlatočerným designem, na kterou výrobce poskytuje záruku 3 roky, se stane stylovým doplňkem každé koupelny.

Doporučená cena modelu ST440E je 1.590, - Kč
    Zobrazit produkt
O značce BaByliss Paris:
Francouzská značka BaByliss Paris patří mezi špičky evropského trhu v kategorii rovnání vlasů. Vznikla v 60. letech minulého století vynálezem francouzského kadeřníka pana Leliévreho, který vyvinul absolutní novinku té doby – elektrickou kulmu na vlasy. Značka Babyliss Paris jako součást koncernu Conair se stala jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a také s velkým náskokem nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů. Každý čtvrtý narovnávač vlasů prodaný v Evropě nese značku BaByliss (údaje GfK poslední známá perioda 2007).
BaByliss Paris vyvíjí produkty profesionální úrovně, které lze použít i neprofesionálním spotřebitelům. Značkové výrobky BaByliss Paris využívají kadeřnické salony v Praze, Paříži, Londýně, Stockholmu, Moskvě, Římě, Dubaji nebo v JAR. Díky takto ověřené kvalitě jsou výrobky BaByliss prodávány s 3. letou zárukou. BaByliss nabízí produkty pro ženy i muže – vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy i kulmy, zastřihovače vousů i vlasů, i intimních chloupků.
Díky profesionály ověřené kvalitě poskytuje BaByliss Paris na řadu produktů spotřebitelskou záruku prodlouženou na plné 3 roky. Technické parametry produktů jsou na špičkové úrovni, a to jak výkoností motorků, tak i přesností čepelek, které jsou broušené elektrochemickou cestou.
Jsme velmi rádi, že i zákazníci v České republice budou moci být krásnější s BaByliss Paris a BaByliss Paris MEN.

monika@phoenixcom.cz (00420) 774 814 654