Nadělte pod stromeček dokonalý účes

23.09.2020
Vánoce se blíží a vy si nevíte rady při výběru dárku pro vaše členky rodiny či kamarádky? Pak zastavte pátrání – máme pro vás tipy na několik produkty francouzské značky BaByliss, které dopomohou k dokonalému účesy a udělají radost každé ženě.
  • Perfektní foukanou jako od vlasového stylisty během chvilky zařídí horkovzdušná kulma BaByliss AS136E.

Součástí výbavy jsou čtyři výměnné nástavce, které je možné zvolit podle požadovaného účesu – od hladkého až po vlnitý. Teplotu lze podle typu vlasů nastavit na 2 stupně a k dispozici je i funkce studeného vzduchu pro závěrečné zafixování účesu. Kulma je vybavena motorem o příkonu 1000 W a kloubovým napájecím kabelem o délce 2,5 metru.

Výrobce na produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky

Doporučená akční cena BaByliss AS136E je 1 890,- Kč
    Zobrazit produkt
  • Vysoušeč vlasů BaByliss 6750DE si poradí s úpravou vlasů jako profesionální kadeřník.

Umožňuje nastavit teplotu na 2 stupně, stejně jako rychlost proudu vzduchu, přičemž ta maximální je 143 km/h. Pro závěrečnou fixaci poslouží funkce studeného vzduchu. Součástí balení jsou 3 nástavce včetně difuzéru a odnímatelný zadní filtr. Zárukou vysokého výkonu je profesionální motor o příkonu 2200 W. Praktické závěsné očko a 2,8 m dlouhý napájecí kabel pak usnadňují používání.

Výrobce na produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.

Doporučená akční cena BaByliss 6750DE je 3 990,- Kč
    Zobrazit produkt
O značce BaByliss:
Francouzská značka BaByliss patří kvalitou produktů a inovacemi mezi špičky evropského trhu. Vznikla v 60. letech minulého
století vynálezem francouzského kadeřníka Leliévreho, který vyvinul absolutní novinku té doby – elektrickou kulmu na vlasy.
Značka BaByliss jako součást koncernu Conair se stala jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a také s velkým
náskokem nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů.
BaByliss navrhl a vymyslel automatickou loknovací kulmu a zároveň tím vytvořil novou kategorii v produktech určených k péči
o vlasy. Vývoj automatické kulmy trval celých 5 let a stále BaByliss vyvíjí nové produkty, které jsou vždy revolučními novinkami
v oboru a profesionální úrovně, které lze použít i neprofesionálním spotřebitelům.
Značkové výrobky BaByliss využívají kadeřnické salony v Praze, Paříži, Londýně, Stockholmu, Moskvě, Římě, Dubaji nebo v
JAR. Díky takto ověřené kvalitě jsou vybrané výrobky BaByliss prodávány s 3. a více letou zárukou. Technické parametry
produktů jsou na špičkové úrovni, a to jak výkoností motorků, tak i přesností čepelek, které jsou broušené elektrochemickou
cestou.
BaByliss nabízí produkty pro ženy i muže – vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy i kulmy, zastřihovače vousů i vlasů, i intimních
chloupků. Jsme velmi rádi, že i zákazníci v České republice budou moci být krásnější s BaByliss a BaByliss MEN.

monika@phoenixcom.cz