Babyliss mění image a představuje nové produkty i obaly

23.03.2020
BaByliss PARIS představuje novou identitu značky. Vstupuje na český trh a další trhy v regionu EMEA se zcela novou produktovou řadou i obaly. První produkty pro muže z nové řady jsou v ČR dostupné od dubna 2020.
Trimmer-Set-Packaging.jpgSpolečnost BaByliss PARIS přináší už desítky let revoluci do segmentu elektrických přístrojů pro péči o vlasy a vousy. Vyrábí pomůcky, které ženy a muži potřebují, aby si mohli vytvořit účesy či zarovnat strniště podle nejnovějších trendů. Fény, žehličky na vlasy, stylery, zastřihovače a konturovací strojky této francouzské značky jsou důkazem, že upravit vlasy a vousy módním způsobem je možné i s běžně dostupnými domácími přístroji.

Koncepce nové identity značky podtrhuje a zdůrazňuje její renomé v módním průmyslu svěžími lifestylovými obaly uplatněnými napříč celou novou produktovou řadou. Vychází totiž ze srdce, stejně jako zájem o vzhled a krásu. Designy orientované na módu v nápadných metalických odstínech mají podpořit modernější prezentaci brandu a podpořit rozpoznatelnost značky v očích zákazníků. Přitom zůstává vysoký důraz na technologickou kvalitu.

Lukáš Toula, produktový manažer značky BaByliss PARIS ze společnosti FAST ČR, vysvětluje: „Chceme docílit toho, aby značka měla s novým designem snadno čitelné postavení. Proto přicházíme s obměnou sortimentu zaměřenou na tvar, barvu, povrchovou úpravu a samozřejmě i klíčové vlastnosti výrobků.“ Uvedené změny se odráží v samotných produktech, jejich obalech a technických parametrech. Jak Toula blíže rozvádí: „Jde nám o dokonalou rovnováhu mezi designem, stylem, vlastnostmi výrobku a cenou. Například delší výdrž baterie u vybraných bezdrátových zastřihovačů až 160 min na 1 nabití, to se nám podařilo dosáhnout díky bateriím, které se používají i v automobilovém průmyslu.“LT-image.jpg

Obměna proběhne ve dvou etapách, z nichž první odstartuje na počátku dubna 2020 a je orientována na pánskou řadu zastřihovačů a v druhé vlně bude představena kompletní dámská řada.

Jako reprezentační produkty z nové éry pánských produktů vybíráme:

Zastřihovač vlasů E990E s noži z japonské oceli s 5 výměnnými hlavicemi, 100 % voděodolný s výdrží baterie až 160 min.

Bezdrátový multifukční zastřihovač MT890E s noži z japonské oceli, 100 % voděodolný s výdrží baterie až na 120 min.

Cord/Cordless beard trimer T890E má japonské ocelové nože, výměnné nástavce a změna velikosti je nastavitelná jednoduše kolečkem již od 0,5 mm.

O značce BaByliss PARIS:
Francouzská značka BaByliss patří kvalitou produktů a inovacemi mezi špičky evropského trhu. Vznikla v 60. letech minulého století vynálezem francouzského kadeřníka Leliévreho, který vyvinul absolutní novinku té doby – elektrickou kulmu na vlasy. Značka BaByliss jako součást koncernu Conair se stala jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a také s velkým náskokem nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů.
BaByliss navrhl a vymyslel automatickou loknovací kulmu a zároveň tím vytvořil novou kategorii v produktech určených k péči o vlasy. Vývoj automatické kulmy trval celých 5 let a stále BaByliss vyvíjí nové produkty, které jsou vždy revolučními novinkami v oboru a profesionální úrovně, které lze použít i neprofesionálním spotřebitelům.
Značkové výrobky BaByliss využívají kadeřnické salony v Praze, Paříži, Londýně, Stockholmu, Moskvě, Římě, Dubaji nebo v JAR. Díky takto ověřené kvalitě jsou vybrané výrobky BaByliss prodávány s 3. a více letou zárukou. Technické parametry produktů jsou na špičkové úrovni, a to jak výkoností motorků, tak i přesností čepelek, které jsou broušené elektrochemickou cestou.
BaByliss nabízí produkty pro ženy i muže – vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy i kulmy, zastřihovače vousů i vlasů, i intimních chloupků. Jsme velmi rádi, že i zákazníci v České republice budou moci být krásnější s BaByliss a BaByliss MEN.

Moniku Strakovou – PHOENIX COMMUNICATION monika@phoenixcom.cz