BABYLISS PŘEDSTAVUJE NOVÝ HORKOVZDUŠNÝ KARTÁČ

25.04.2019
Pokud vás nebaví zdlouhavé fénování a následné použití kulmy nebo žehličky na vlasy, nezoufejte. Francouzská značka BaByliss Paris uvedla na trh nový horkovzdušný kartáč AS135E, který snadno zvládne vyhlazení nebo vyfoukání účesu bez zacuchání vlasů a pomůže rychle vykouzlit účes jako od profesionálního kadeřníka.
  • Kartáč je funkční a výkonný, což zajišťuje technologie MIX FLOW a celkový příkon 1200 W. To znamená, že je vybaven profesionálním vysoce výkonným motorem s tichým chodem. Vybrat si můžete ze dvou teplotních nastavení a dvou nastavení rychlosti. Obsahuje také generátor iontů, který eliminuje výskyt statické elektřiny a dodá vlasům zářivý lesk a zdravý vzhled. Pro fixaci účesu a dlouhotrvající výsledek nabízí funkci studeného vzduchu.

Pro úpravu účesu dle vašich představ nabízí kartáč široké možnosti. Je vybaven čtyřmi nástavci, dvěma výměnnými kartáči, nástavcem pro koncentraci vzduchu při vysoušení a pro narovnávání vlasů. Hlava pro rychlé vysoušení pomáhá připravit vlasy k dalšímu modelování. Horkovzdušný kartáč o průměru 38 mm se ideálně hodí pro plný a hladký účes. Při tomto použití se jedná o kombinaci „Kartáč/Vysoušeč“, přičemž teplo ohřívá kovovou část nástavce, je převáděno přímo na vlasy a ty zůstávají hladké a lesklé. Oproti tomu měkký kartáč s průměrem 20 mm dodá vlasům požadovaný tvar. Je ideální pro tvorbu vlnitého účesu a používá se na suché nebo vlhké vlasy, které se omotávají okolo nástavce. Posledním nástavcem je hlava pro narovnávání vlasů. Jedná se o speciální hřeben, který zvládne jednoduché rychlé žehlení vlasů, anebo dokáže vlasy vyžehlit tak, aby vytvořily objem – v nastavitelném režimu „Objem od kořínků“.

Horkovzdušný kartáč AS135E má ergonomický design a úzkou rukojeť pro snadnou práci. Manipulaci a ovládání usnadňuje i otočná šňůra, která zamezí kroucení a zamotávání. Součástí je také praktický vyjímatelný zadní filtr. Kartáč je vyroben v elegantní šedé barvě a stane se tak designovým a funkčním doplňkem vaší koupelny.

Doporučená cena BaByliss AS135E je 1290 Kč
    Zobrazit produkt
O značce BaByliss Paris:
Francouzská značka BaByliss Paris patří mezi špičky evropského trhu v kategorii rovnání vlasů. Vznikla v 60. letech minulého století vynálezem francouzského kadeřníka pana Leliévreho, který vyvinul absolutní novinku té doby – elektrickou kulmu na vlasy. Značka Babyliss Paris jako součást koncernu Conair se stala jedničkou na celosvětovém trhu v kategorii péče o vlasy a také s velkým náskokem nejprodávanější značkou v Evropě v kategorii rovnání vlasů. Každý čtvrtý narovnávač vlasů prodaný v Evropě nese značku BaByliss (údaje GfK poslední známá perioda 2007).
BaByliss Paris vyvíjí produkty profesionální úrovně, které lze použít i neprofesionálním spotřebitelům. Značkové výrobky BaByliss Paris využívají kadeřnické salony v Praze, Paříži, Londýně, Stockholmu, Moskvě, Římě, Dubaji nebo v JAR. Díky takto ověřené kvalitě jsou výrobky BaByliss prodávány s 3. letou zárukou. BaByliss nabízí produkty pro ženy i muže – vysoušeče vlasů, žehličky na vlasy i kulmy, zastřihovače vousů i vlasů, i intimních chloupků.
Díky profesionály ověřené kvalitě poskytuje BaByliss Paris na řadu produktů spotřebitelskou záruku prodlouženou na plné 3 roky. Technické parametry produktů jsou na špičkové úrovni, a to jak výkoností motorků, tak i přesností čepelek, které jsou broušené elektrochemickou cestou.
Jsme velmi rádi, že i zákazníci v České republice budou moci být krásnější s BaByliss Paris a BaByliss Paris MEN.

monika@phoenixcom.cz